Приємна статистика нашого сайту | Гурт Франко

Наші веб-розробники надали статистику відвідування нашого сайту за 2019 рік. Нагадуємо, що сайт було створено у червні 2019 року, і головне завдання, яке постало перед веб-майстрами – добитися нашої присутності в інтернет просторi. Нажаль, старий сайт не виходив у пошукових системах навіть за прямими запитами щодо гурту Фranko’…

Новий сайт став досить популярним – про це свідчить статистика, а також інші показники: кількість переглядів відео на ю-тубі, перегляди у фейсбуці, лайки, коментарі й, навіть, телефонні дзвінки.

Отже за півроку наш сайт відвідали більше 24 тис. разів, причому біля 19 тисяч осіб – це були нові унікальні відвідувачі. Сторінки нашого сайту протягом вказаного періоду переглядались більше 41 тис. разів.
Таким чином, минулого року ми досягли того, що наш гурт тепер без проблем можна знайти в Інтернеті в топі пошукових систем.

Дуже цікава статистика кількості заходжень. Виявляється, що приблизно третина відвідувачів нашого нового сайту заходила на нього повторно, а близько 13% відвідувачів заходило на сайт більше 4-х разів.

Цікава також статистика щодо завантажень файлів з нашого сайту. Це – тексти пісень й акорди, мінусовки, фотографії, а також безпосередньо пісні.

Доречи, найбільш популярними піснями, що завантажували відвідувачі, стали композиції Медузи та Світає.

Ми щиро дякуємо веб-майстрам за  сайт гурту Фranko’ – він став нашою справжньою візитною карткою, й сприяв збільшенню  прихильників.

Дякуємо усім, хто відвідав наш сайт, усім прихильникам нашої творчості – ми будемо робити усе, щоб наша музика ставала більш відома й популярна в Україні. І наш офіційний сайт буде й надалі розвиватись – розповідати про нашу творчость, про успіхи, концерти й просто буде тим ресурсом, де завжди можна послухати і побачити гурт Фranko’.